Out of the box . . .

Datum: zo 27 jan
Tijd: 10.00 – 17.00
Locatie: YogaBalans Culemborg
Docent: Marnix van Rossum

‘Out of the box, terug naar je hart’.
Een inspirerende dag in samenwerking met meditatieleraar Marnix van Rossum! Georganiseerd door Vipassana Culemborg.

——

Hoe fijn het ook is om te leven in een wereld vol mogelijkheden, het kan allemaal ook behoorlijk stressvol zijn. Het leven van nu is erg gericht op productiviteit, prestatie en moeten voldoen aan hoge verwachtingen. Dat geeft een zware druk op je bestaan en je kunt hierdoor gemakkelijk het contact met jezelf kwijt raken.

Op deze dag word je middels meditatie, gesprek en ervaringsgerichte werkvormen uitgenodigd om uit je ‘box’ van dagelijkse gewoonte patronen te stappen en verbinding te maken met je hart. Duidelijk zal worden hoe jouw box eruit ziet en hoe deze beperkend kan werken. De box vertegenwoordigt jouw patronen waarin je misschien wat vast geraakt bent. Bewustwording hiervan zal je ruimte geven om te leven vanuit je hart.

——–

Over Marnix van Rossum:
Marnix is 38 jaar en leefde in totaal 6 jaar in Azië in met name kloosters en meditatiecentra, waaronder 1,5 jaar als boeddhistische monnik. Hij schreef Mindfulness back to the roots en vertaalde het werk van meditatieleraar U. Tejaniya.

——

  • Prijs: € 25 inclusief koffie/thee en een verzorgde vegan/bio lunch met daarnaast een donatie* voor Marnix
  • Informatie over Marnix van Rossum
  • Opgave: stuur een mail naar Sydo Hofstra – sydohofstra@hotmail.com

——

* Marnix begeleidt deze dag op basis van donatie. Vanuit de tijd van de Boeddha wordt het onderricht beschouwd als een daad van vrijgevigheid. Vipassana Culemborg zet deze traditie graag voort. Met andere woorden; Marnix ontvangt alleen een onkosten vergoeding, en ontvangt voor deze dag geen honorarium. Betaling voor de begeleiding en het meditatieonderricht is niet opgenomen in het deelnamebedrag. Aan het einde van de dag staat het een ieder vrij om een geldelijke bijdrage aan Marnix te geven.