Tao voor de vrouw

 

In 2019 wordt de volgende Tao training gegeven speciaal voor vrouwen op woensdagmiddag van 12.30 uur tot 16.00 uur:

 

Beenmerg Nei Kung

-------------
Met Beenmerg Nei Kung versterk je de interne kracht tot in het beenmerg / bot.
Daarbij wordt er ook met het yoni ei gewerkt.
--------

Data: 16 jan, 6 febr, 6 maart, 27 maart, 24 april, 15 mei, 5 juni

Kosten:

  • 1 keer: € 55
  • 2 keer: € 85
  • 3 keer: € 105
  • 4 keer: € 125
  • 5 keer: € 145
  • 6 keer: € 165
  • 7 keer: € 185

Wil je je opgeven voor deze training? Stuur een mail naar Marianne: info@yogabalansculemborg.nl

 

Een uitleg over Tao voor de vrouw:

Sun Bu-er geeft in één van haar gedichten (circa 1100 na Chr) aan vrouwen de tip om in het hart te starten en eerst daar kalmte en vrede te vinden. In de Tao vd Vrouw bijeenkomsten zullen we dan ook altijd eerst een liefdevol contact met ons eigen hart maken om in verbinding te zijn met al wat is. Zo onvoorwaardelijk en accepterend als mogelijk.

De Healing Tao die Mantak Chia in de Westerse wereld heeft geïntroduceerd ziet spirituele ontwikkeling als een driehoek met als basis een warme buik, in het midden een rustig, tevreden hart en een koel hoofd op de top.
Volgens deze oude kennis is het bekken van vrouwen gevoelig voor stagnatie en afkoeling. Dit gebeurt vooral door uitputting, stress en emotionele overprikkeling. Daarom de uitnodiging om geaard en voelend aanwezig te zijn in de basis. Zachte bewegingen en subtiele oefeningen verleiden je.

In de 'Tao voor de vrouw'  ga je je stap voor stap verbinden met je energie in je buik en bekken. Een bewust, energiek soepel bekken is voor vrouwen een bron van vitaliteit en kracht. Door middel van eeuwenoude taoïstische oefeningen en meditaties, gecombineerd met dans word je buik hersteld of versterkt als een plek om je thuis te voelen.