Tao voor de vrouw

 

In het komende najaar start Dirkje Veltman de volgende Tao training, speciaal voor vrouwen, op woensdagmiddag van 12.30 uur tot 16.00 uur:

 

Cosmic Healing

-------------

In een goed geaard lichaam kunnen we ons afstemmen op de kosmische trillingen die helend zijn. Diverse hemellichamen zijn onze gidsen naar het universele Licht en de Bron.

Je leert een Chi Kung vorm waardoor je sterk centreert. Thuis zijn in jezelf en in harmonie met je omgeving laden je op.

Afvalstoffen die de energetische doorstroom in je armen en handen belemmeren worden rustig afgevoerd. Nooit meer koude handen!

--------

Data:
2019:  9 okt, 13 nov, 11 dec
2020:  15 jan, 12 feb, 15 apr, 3 juni, 1 juli

 

Kosten:

  • 1 keer: € 50
  • 2 keer: € 90
  • 3 keer: € 120
  • 4 keer: € 140
  • 5 keer: € 175
  • 6 keer: € 198
  • 7 keer: € 210
  • 8 keer: € 240

 

Via onderstaand formulier kun je je opgeven voor deze training.
Klik aan voor hoeveel keer je wenst deel te nemen. De betaling geschied met iDeal.

  

 

Een uitleg over Tao voor de vrouw:

Sun Bu-er geeft in één van haar gedichten (circa 1100 na Chr) aan vrouwen de tip om in het hart te starten en eerst daar kalmte en vrede te vinden. In de Tao vd Vrouw bijeenkomsten zullen we dan ook altijd eerst een liefdevol contact met ons eigen hart maken om in verbinding te zijn met al wat is. Zo onvoorwaardelijk en accepterend als mogelijk.

De Healing Tao die Mantak Chia in de Westerse wereld heeft geïntroduceerd ziet spirituele ontwikkeling als een driehoek met als basis een warme buik, in het midden een rustig, tevreden hart en een koel hoofd op de top.
Volgens deze oude kennis is het bekken van vrouwen gevoelig voor stagnatie en afkoeling. Dit gebeurt vooral door uitputting, stress en emotionele overprikkeling. Daarom de uitnodiging om geaard en voelend aanwezig te zijn in de basis. Zachte bewegingen en subtiele oefeningen verleiden je.

In de 'Tao voor de vrouw'  ga je je stap voor stap verbinden met je energie in je buik en bekken. Een bewust, energiek soepel bekken is voor vrouwen een bron van vitaliteit en kracht. Door middel van eeuwenoude taoïstische oefeningen en meditaties, gecombineerd met dans word je buik hersteld of versterkt als een plek om je thuis te voelen.