Individueel

 

Adem en ontspanning

Deze begeleiding is afgestemd op jouw behoeften en wensen. Daarbij kun je bijvoorbeeld denken aan het verminderen van stress, een diepere en ruimere adem en het verlichten van lichamelijke klachten als nek- en schouderpijn. Veelal bestaat een consult uit een combinatie van yoga-, ontspanning- en ademoefeningen.

Kosten voor consult adem en ontspanning bedragen € 60 en duurt ongeveer 60 minuten.

 

Yoga

Naast yoga in een groep kun je bij YogaBalans Culemborg ook terecht voor individuele begeleiding bij je eigen yoga beoefening. Het kan zijn dat je graag een persoonlijk advies wil, je yoga beoefening wil verdiepen of dat je vragen hebt bij bepaalde klachten. Samen kunnen we bekijken hoe we de yoga kunnen inzetten voor je gezondheid en persoonlijk belang.

Kosten voor individuele begeleiding bij beoefening van yoga bedragen € 60 en duurt ongeveer 60 minuten.

 

Massage

Een massage heeft een kalmerende en rustgevende werking. Door middel van o.a. effleurages (strijkingen) wordt de energiedoorstroming in het lichaam gestimuleerd, kunnen de spieren zich ontspannen en wordt de adem verdiept. Aandacht, respect en liefdevolle aanraking zorgen voor een weldadig effect in geest en lichaam. Er wordt gemasseerd met plantaardige olie op de blote huid.

De kosten voor een massage bedragen € 65  en duurt ongeveer 60 minuten.